Om bedriften
 logo   

 

SPESIALIST PÅ TREEMBALLASJE
TIL ALLE FORMÅL 

Sagstad Kassefabrikk ble etablert i 1988 og har etter hvert 30 års erfaring i bransjen. Vi ligger sentralt til i Meland Kommune, et par km nord for kommunesenteret Frekhaug og et par mil nord for Bergen.


Spesialemballasje i tre og kryssfinèr er vår spesialitet. Vi leverer alt i transportkasser, de minste som nesten kan puttes i lommen og de største på størrelse med en garasje. Paller og transportflak inngår også i sortimentet, blant annet har vi bygget en transportpalle for vekt på 29 tonn og levert sviller for transport av 120 tonn.
Vi leverer også kasse-i-kasse løsninger, kasser med innredning, demping etc. Felles for mange av våre oppdrag er at de krever spesialløsninger. Kassefabrikken kan også levere kasser flatpakket. Disse er enkle å sette sammen og reduserer fraktkostnadene.
Våre transportkasser produseres som regel etter mål fra kunde, evt. i samarbeid med kunde der vi tar mål av oppdraget og presenterer en løsning. Vi kan også emballe produktet og gjøre det ferdig til forsendelse. Selv om mye er spesialprodukter har vi også standardkasser/tilbehør som følger Euro-pallestørrelser for optimal utnyttelse av lasteplass.

 

Alle våre produkter kan brukes til utenlands transport og er behandlet i henhold til internasjonal standard for treemballasje (ISPM 15).  Sagstad Kassefabrikk er godkjent av Mattilsynet og stempler alle produkter ihht. ISPM 15. Om ønskelig kan vi også levere med sertifikat på dette.
Materialene vi benytter er av topp kvalitet, uten bark og med god tetthet i trevirket.
Sagstad Kassefabrikk AS er kjent for stor fleksibilitet og leveringsdyktighet.


Vi har stabile og stolte medarbeidere som liker å gjøre en god jobb for våre kunder.

 

Husk at emballasjen er det som gir førsteinntrykket av produktet ditt hos kunden. Slurves det med emballasjen kan kvalitetsinntrykket raskt skades, i verste fall kan også produktet få skader.

kasse

palle

finer

flight

krybbe

trommel

SAGSTAD KASSEFABRIKK AS

 

Telefon: 56 17 76 42

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

ÅPNINGSTIDER

 

Mandag til fredag

07:00 - 15:30

 

Lørdag - Etter avtale

PRODUKT

 

Trekasser
Paller
Finerkasser
Flightkasser
Krybber og strø
Tromler

GODKJENNINGER

 

 IPPC hvit